lunes, 29 de junio de 2009

HOMO-GENI BY KORLEONE



Finde fanático en Serradell ,el sábado y despúes de dos días de piscina, Korleone pone el punto Rojo a su "HOMO-GENI" 8B sin duda una de las mejores del barranco, el domingo Alvarito tachaba su proyecto personal de "Perill de Vitxo" 7b en un encadene super fanatico y para terminar equipamos un par de rutas nuevas la primera "Questio de Pisto"7b+ (ver foto) y la segunda aún sin terminar, estos dias y aprovechando el Rodellar 2009 cambiamos de escenario y nos subimos pa Guara a ayudar al pobreCitro....

2 comentarios:

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Felicitats per la Homo-Geni Vicho, sembla una ruta espectacular des d'abaix, els moviments son guapíssims, bona ruta. Felicitats a l'Alvarito també.

Salut a tots

oscar baules dijo...

Hola Victor, soc l'Oscar Baules d'Almacelles.
Felicitats per l'encadene, ets un mountruo.
Comentarte que el divendres vam anar-hi amb el Jere al barranquet i vam probar el teu 7b+ nou, Qüestio de pisto. Per cert molt bona la via.
Pero vam tindre un petit percance. Despres del paset de bloc de la via se'ns va començar a trencar un cantell on ficavem el peu al sorti del pas, al final despres de 6 peges entre Jo i el Jere,a mi sem va acabar de trencar el cantell i va quedar una reglet mes bona que la que hi havia. Sap greu, no ere la nostra intencio. pero ara creiem que la via quedara de 7b mes o menys.
Salut i ens veien pel barranquet o pel roco, que ara estic fanatic amb l'entreno.